Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/soscostabrava.cat/web/wp-includes/post-template.php on line 293

Santa Cristina d’Aro – Avanç POUM

L’ajuntament de Santa Cristina d’Aro pretén un creixement desproporcionat i contrari al principi de sostenibilitat ambiental.

Històric

Estem treballant per recopilar aquesta informació.

↘ Diners a recaptar

Per ara, no hi ha cap despesa pendent.

↘ Perquè ens hi oposem?

Per l’elevat impacte ambiental i paisatgístic que suposa per l’àrea afectada.

Les necessitats reals de creixement de la població no són ateses i es prioritza un creixement urbanístic de segones residències.

La proposta de revisió del planejament urbanístic pel municipi de Santa Cristina d’Aro, amb alternatives d’ordenació i previsions de creixement futur. Planteja un creixement desproporcionat en totes les alternatives.

Si la pròpia documentació tècnica del POUM en relació a les hipòtesis de creixement demogràfic fixen la població al 2028 entre 5850 i 6000 habitants. No encaixa en absolut amb les alternatives plantejades es preveuen fins a 7.125 habitatges nous repartits entre 662 hectàrees de sòl urbà i 189 hectàrees més en sòl urbanitzable.

↘ Situació actual

La Plataforma SOS Costa Brava juntament amb les Entitats que en formen part: l’Associació Salvem Solius, l’Associació dels Naturalistes de Girona i l’Entitat Sterna Grup de Natura, han formulat al·legacions, propostes i suggeriments en relació a l’Avanç de POUM del municipi de Santa Cristina d’Aro. L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha aprovat en data 1 d’Agost de 2018 un Avanç de planejament de la Revisió del POUM

Estem pendents de la resposta a les al·legacions presentades.

QUÈ POTS FER TU? Sigues #SangBrava
Si t’interessa la defensa del territori, et preocupa el nostre litoral i vols aportar el teu granet de sorra però no saps com?
Contacta amb el col·lectiu de la teva zona o amb el que més t’identifiquis
Fes un donatiu a la plataforma SOS CB (afegir el link per fer el donatiu)