Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/soscostabrava.cat/web/wp-includes/post-template.php on line 293

ENTITAT: Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda

La urbanització de cala d’Aiguafreda (Begur) ocupa 70 ha de sòl urbà en terreny forestal d’elevat pendent i on es preveuen construir 265 habitatges nous i 3 hotels. La urbanització limita amb els espais protegits “Muntanyes de Begur” del Pla d’Espais d’Interès Natural i “Litoral del Baix Empordà” de la Xarxa Natura 2000. Actualment s’està fent un seguiment de la tramitació i mantenint reunions amb diferents responsables polítics i administracions. Al juliol de 2018 es van presentar les al·legacions a la modificació puntual del POUM de Begur que afecta a aquest sector, al·legacions que van ser firmades per vora un miler de persones.

Durant aquests últims mesos la Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda ha estat molt activa i ha rebut molt suport de la ciutadania i dels mitjans de comunicació. Per estar al dia de les seves activitats i futures accions visiteu la web Salvem la cala d’Aiguafreda.

Contacte: sosaiguafreda@gmail.com

Facebook @SOSAiguafreda i Twitter @SOSAiguafreda