fbpx

Begur – Sa Riera

Volen aixecar 52 habitatges de luxe adossats, distribuïts en diferents nivells, a tocar del nucli urbà de la cala.

Històric

S’està treballant per completar aquesta informació.

Documentació

S’està treballant per completar aquesta informació.

En una zona boscosa, pretenen edificar, a més dels 52 habitatges, un hotel de luxe i per tal d’accedir al conjunt  farien noves vies d’accés a través del bosc.

Els 52 habitatges unifamiliars, estarien un al costat de l’altre adossats, generant un gran impacte visual, ambiental i paisatgístic, ja que es veurien des de la carretera anant cap a la cala com una sola edificació compacta, construïda en diferents nivells i amb almenys una gran piscina.

Tot i que es tracta d’una zona muntanyosa amb fortes pendents, i moltes corbes preveuen la construcció d’una carretera que connecti Begur- Sa Riera- S’Antiga i Aiguafreda, augmentant amb això la freqüentació del trànsit rodat i la destrucció irrevocable del paratge, encara avui únic per la seva bellesa.

↘ Diners a recaptar

14.520€

↘ Perquè ens hi oposem?

Afecta una zona boscosa i, per tant, tindrà un fort impacte paisatgístic i ambiental. Cal desenvolupar una nova carretera per donar accés a aquesta urbanització que col·lpasarà, encara més, la mobilitat en el sector durant l’estiu.

↘ Situació actual

Obres d’urbanització en execució. Desestimació de la denúncia urbanística (Ajuntament) el 2 de Juliol de 2019. Pendent d’interposició el recurs contenciós als jutjats de Girona.

Necessitem donacions per defensar jurídicament el territori!